„NNZ“ tyrimas: braškių pakavimas

Data: 20 gegužės 2011

Kuo atviresnė pakuotė, tuo daugiau drėgmės išgaruoja. Nuo drėgmės kiekio pakuotėje priklauso mielių ir grybelio dauginimosi sparta. Atlikus du tyrimus, nustatyta, kad ant raudonos „Flow-Fresh®“ pakuotės užaugo mažiausiai mielių ir grybelio, tačiau uogos neteko daugiausiai skysčių.
Fuente Pina rūšies braškių, supakuotų raudonoje „Flow-Fresh®“ pakuotėje, kokybė po 3–4 dienų smarkiai pagerėjo (tiek laikant 10 °C, tiek 15 °C), palyginti su kitomis pakuotėmis. Naudojant „Flow-Fresh®“, uogas galima laikyti 7–8 d. (rekomenduojama laikymo temperatūra – 10 °C).
Susisiekite su vietos „NNZ“ padaliniu ataskaitos kopijai gauti.
„NNZ“, Jūsų pakavimo sprendimų partneris nuo 1922 m.!
 

  • NNZ icon 1922